Genieten op het strand

Over ons

Over de dikke zeehond

Welkom bij Strandpaviljoen de Dikke Zeehond op Texel, waar gastvrijheid en ontspanning samenkomen. Sinds 2023 hebben Evert en Kim Monsma het roer overgenomen en staan ze klaar om jou te verwelkomen op het prachtige Texelse strand. De Dikke Zeehond is dagelijks geopend, zodat je de hele dag kunt genieten van een fijne stranddag.

De Dikke Zeehond

Strandpaviljoen voor iedereen

 

Voel je na een korte wandeling vanuit badplaats De Koog welkom in ons warme en uitnodigende interieur. Kies een plekje en geniet van gezelligheid en relaxte strandvibes. Onder het genot van een hapje en drankje zie je de langzaam veranderende kleuren van de ondergaande zon. Ons veelzijdige menu biedt voor iedereen wat wils. 

 

Tot snel

Bij de Dikke Zeehond

Ontdek de heerlijke gerechten op onze kaart.  Een lekkere lunch met een scala aan belegde broodjes, klassieke uitsmijters of een goede Black Angus-burger. Heb je zin in iets hartigs of zoets? Kies een heerlijke pannenkoek of geniet van een goed gevulde maaltijdsalade.

 

Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom voor een gezellig diner. De avondkaart biedt veel variatie en een combinatie van klassiekers en trends. Ook voor kinderen staan er lekkere gerechten op onze kaart. Patat met een snack, een pannenkoek, maar ook gezondere opties als een parelcouscous salade of een 'bordje gezond' met tomaatjes, wortel, komkommer en appel. 

Paal20_Dikke-Zeehond_interieur-en-terras_19_StefanKrofft_2023.webp
Paal20_Dikke-Zeehond_interieur-en-terras_15_StefanKrofft_2023.webp
Social media

Instagram